Nyhedsmails

15/2 2016 - Biodyn. Jordbrug Nyt

Fra: Foreningen for Biodynamisk Jordbrug [mailto:biodynamisk-forening@mail.tele.dk]
Sendt: 15. februar 2016 15:41
Til: Nyhedsbrevmodtagere@biodynamisk.dk
Emne: Biodynamiske foredrag i Lejre og Solrød, havekurser flere steder, stand på FoodExpo og på Irmas madmesse 

2 x Foredrag om biodynamisk i Lejre
Den 21. februar i Det Gamle Mejeri og den 1. marts i Lejre. Økologisk Fødevare Fællesskab. Se mere på www.biodynamisk.dk

Hadruplund søger kok med sans for mad med livskraft
Hadruplund er en institution med børn og voksne udviklingshæmmede, der skal have næring for alle sanser. Se www.biodynamisk.dk  

Haveselskabet arrangerer foredrag om brug af Såkalenderen
Det foregår den 2. marts i Solrød, og er åbent for alle. Mere info på www.biodynamisk.dk  

Biodynamisk stand på FoodExpo i Herning den 6.-8. marts
På Nordens største fødevaremesse for fagfolk er der en hel hal (Hal E) med økologi, arrangeret af Økologisk Landsforening.

Der har Foreningen for Biodynamisk Jordbrug en stand. Der er nemlig stigende interesse blandt storkøkkenfolk for
de biodynamiske kvaliteter. Se www.biodynamisk.dk 

Havekurser (1 eller 2 dage) for dem, der vil vide, hvordan man dyrker sin have biodynamisk

Både ved Århus, Odense og Nyborg. Se tider, steder og programmer på www.biodynamisk.dk 
 
Også et intro-kursus for landmænd og gartnere
Det foregår den 20. marts hos landmand Karl Henning Mikkelsen ved Brande. Ordsproget “Erfaren mand er god at gæste”
passer godt her. Se www.biodynamisk.dk 

Biodynamisk på Irmas messe for Mad & Glæde i København
Det er den 12. og 13. marts i Øksnehallen, hvor vi står sammen med Økologisk Landsforening og er klar til at gøre gæsterne
forhåbentlig klogere og gladere. Se www.biodynamisk.dk

* Læs om biodynamiske jordbrug med lokalt salg på www.lokalt-og-biodynamisk.dk og www.facebook.com/lokalebiodynamiskefoedevarer

* Følg med i de biodynamiske aktiviteter på www.facebook.com/biodynamisk 

Fortrolighedshåndtering: Modtageradresser bliver ikke anvendt til andre formål eller givet videre til andre.